GMGIS Offline appGMGIS er en offline app til visning af kort og data, samt oprettelse og redigering af geografiske objekter (punkter, linier og flader) på iOS og Android tablets og Smartphones.


Alle relevante data og kort kan tages med i felten. Tit og ofte svigter WiFi eller mobil forbindelsen, men GMGIS appen virker altid. Når forbindelse igen er tilstede, indsendes data til server, og server sender data til appen.


Appen er særdeles brugervenlig og brugerne behøver intet forudgående kendskab til GIS-systemer eller databaser. Brugerne kan selv opbygge deres egen knapmenu og derved opnå relevans og simplificering i forhold til opgaverne.


Opsætning af appen udføres ved brug af en "GMGIS converter & editor" som gør det nemt at oprette kort (Ortofoto og vektorkort), data/lag og temaer.


GMGIS appen er 100% integreret til gængse GIS-systemer, såsom MapInfo,
ArcGIS og WebGIS. Dette betyder, at når et geografisk objekt, f.eks. En brønd,registres i appen, opdateres det tilsvarende datalag i GIS-systemet automatisk.


GMGIS app indeholder forskellige værktøjer som kan tilkøbes efter behov, se også hvordan GMGIS appen er tilpasset til Kommuner, Regioner, Forsyningssektoren og Vandværker, Beredskabet og Landbruget.


Trimble GPS integrator gør det muligt for appen at indmåle med helt op til 1-2 cm nøjagtighed, afhængig af hvilken type Trimble GPS du vælger.

Den indbyggede GPS i en smartphone eller tablet har kun en præcision på 3-5 meter."GMGIS" Offline app til brug i felten

Hent en gratis demo app til ipad eller Android med data og prøv selv:

Gå i App Store eller Google Play og hent "GMGIS 2"


Se mere herunder:

GMGIS til vand og varmeværkerELforsyning / Vand & SpildevandI tilfælde af strømafbrydelse og internetproblemer, som i nogen tilfælde kan være langvarige, kan forsyningsselskabet dokumentere alle data på et kort. Alle kan arbejde videre offline med GMGIS.Kort til ELforsyning

Kort til vand & spildevandKommuner & RegionerKommuner og regioner kan med fordel benytte offline app GMGIS til registrering, redigering og indberetning af geografiske objekter (punkter, flader og linjer) med tilhørende data i felten.


Det kan f.eks. være en kommune der skal registrere vejtræer og flytte de eksisterende på kortet eller en region der skal oprette geotekniske boringer eller råstofområder.


De forskellige objekter kan flyttes ved at klikke på ikonet, og de tilhørende data kan rettes i dataskemaet, som automatisk kommer frem. Det er også muligt at tage et foto af objektet som kan uploades til serveren sammen med de øvrige data.


Eksempler på anvendelse af "GMGIS" offline app:


- Tilsyn/redigering af grønne områder.

- Tilsyn/redigering af gadelys.

- Tømning af skraldespande.

- Styring og tilsyn af vejprojekter.

- Tracking af ruter fx i forbindelse med vejtilsyn, affaldstømning og fejning.Kort til tilsyn/redigering af gadelysBeredskab & IndsatslederIndsatsledertablet er oprindeligt udviklet i samarbejde med Vesthimmerlands Beredskab, hvilket gør appen særdeles relevant og meget brugervenlig. Ideen er at man kan se relevante data og indtegne katastrofer i felten. Hele beredskabsområdet kan vises på tværs af kommunegrænser, og relevante data klikkes af og ved brug af lagkontrollen. Såsom brandhaner, ledningsnettet, vandtavledata og beboerdata. Infoknappen viser alle relevante data for et givet objekt fx adressen på en ejendom.Indtegn katastrofen og orienter samarbejdspartnerMan kan let indtegne et katastrofeområde ved brug af tegneværktøjerne og de specialudviklede beredskabsikoner. Man kan løbende redigere sit område, så man altid har opdateret billede af katastrofen. Når det ønskes, orienteres samarbejdspartner blot ved at trykke på "orienter"-ikonetsom automatisk danner en mail med billedet vedhæftet. Funktionen anvendes også som dokumentation af katastrofen, så man efterfølgende kan følge op på indsatsen.Kort til Beredskab