Vand / Spildevand / Varme

App'en kan med fordel anvendes i vand og spildevandsektoren til mange forskellige formål. Vigtigst er det, at teknikkerne kan se ønskede data på et ortofoto eller et grundkort i felten. 
App'en indeholder alle data for hele forsyningsområdet. App'en fungerer 100% offline når det kniber med mobildækning eller Wi-Fi. Data opdateres nemt ved at trykke på synkroniser knappen, og få sekunder efter er alle rettede data fra kontoret/serveren på plads i app'en. Teknikeren kan se alle relevante data for et objekt f.eks. en brønd, blot ved at trykke på ikonet i kortet, og givne objekter findes nemt, ved at bruge søgefunktionen.
 
Her ses lagkontrollen med de mange forsyningsdata, samt den grå værktøjsbjælke øverst med søgefunktoner og infoknap.
 
Nem adressesøgning 
 
Man indtaster dele eller hele adressen, og når man har valgt husnummer, zoomes til adressen der vises i kortet med en rød prik. Der kan nu trykkes på navigationsknappen og app'en viser ruten.
 
Nem Navigation - klik og kør
 
Det kan godt være en udfordring at finde vej til et givet objekt, hvad er lige den nærmeste adresse osv. Her kan du blot udpege det givne objekt fx spildevandsbrønd 9421120 og trykke på ikonet, hvorefter ruten vises til nærmeste adressepunkt i  forhold til brønden.
 
Rute til brønd
 

Her er valgt spildevandsbrønd 9421120 og navigation er automatisk igangsat til nærmeste adressepunkt.
GEOGRAF A/S | CVR: 10418488 | Hejrevang 8, 3450 Allerød  | Tlf.: 4816 6700