El - Forsyning

Appén er tilpasset og udviklet til El-forsyningsselskaberne i samarbejde med Nord-Energi.
  
Teknikkerne kan se alle relevante data på et ortofote eller et grundkort i felten.
Appén indeholder alle data for hele forsyningsområdet.
Appén fungerer 100% offline når det kniber med mobildækning eller Wi-Fi. Data opdateres nemt ved at trykke på synkroniser knappen og få sekunder efter, er alle rettede data på kontoret/serveren opdateret i Ipad. Teknikkeren kan se alle relevante data for et el-objekt, blot ved at trykke på ikonet i kortet. Der er nemt at finde givne objekter, blot ved at bruge søgefunktionen.
 
I tilfælde af strømafbrydelse og internet problemer, som i nogen tilfælde kan være langvarige, kan forsyningsselskabet nu dokumentere alle data på et kort. Alle kan arbejde videre offline med GMGIS på Ipad.
 
Her ses lagkontrollen med de mange el-data og den grå værktøjsbjælke øverst, med søgefunktioner og infoknap, der viser alle data for det objekt man klikker på.
 
Nem søgefunktion og naviagtion:
 
Her er der indtastet 200 i fritekst/søgefelt og kortet zoomer straks ned til transformer-stationen 200. Når man efterfølgende trykker på navigationsknappen viser appén ruten dertil.
 
Ret data i felten:
 
Teknikkeren kan nemt rette data på stedet, blot ved at trykke på objektet og derefter rette data i skemaet. Her er vist hvordan man retter en skabstype fra gammel værdi 4U til ny værdi, blot ved at trykke på 10RF eller 12SL. Rettelserne uploades til kontoret/serveren blot ved at trykke på uploadknappen.
 
Vognpark styring:
 
Ud fra GPS signal i teknikkerens radio, vises køretøjets placering i kortet. Køretøjernes placering opdateres hvert 15. sekund. 
GEOGRAF A/S | CVR: 10418488 | Hejrevang 8, 3450 Allerød  | Tlf.: 4816 6700