Beredskab / Miljøvagt

 
Indsatsleder tablet er udviklet i samarbejde med Vesthimmerlands beredskab, hvilket gør appen særdeles relevant og meget brugervenlig. Ideen er at man kan se relevante data og indtegne katastrofer i felten. Hele beredskabsområdet kan vises på tværs af kommunegrænser, og relevante data klikkes af og på ved brug af lagkontrollen. Såsom brandhaner, ledningsnettet, bassiner og brønde. Infoknappen viser alle relevante data for et givent objekt fx adressen på en ejendom.
 
De kommunale miljøvagter arbejder tit sammen med beredskabet, og kan derfor med stor fordel anvende samme løsning i felten.
 

Indtegn katastrofen og orienter samarbejdspartnere

Man kan let indtegne et katastrofeområde ved brug af tegneværktøjerne og de specialudviklede beredskabsikoner. Man kan løbende redigere sit område, så man altid har et opdateret billede af katastrofen. Når det ønskes, orienteres samarbejdspartner blot ved at trykke på "orienter ikonet" som automatisk danner en mail med billedet vedhæftet. Funktionen anvendes også som dokumentation af katastrofen, så man efterfølgende kan følge op på indsatsen.
 

Ægte Offline app

Når katastrofen pludselig sker, skal løsningen virke 100% og altid være klar til brug. Løsningen kan derfor anvendes fuldt ud med alle relevante data, og et rigtig luftfoto 1:1000 offline. Når man har adgang til Wi-Fi eller mobildækning, kan man opdatere kortløsningen med de sidste nye data.
 

Opsætning og synkronisering

Vi har stor erfaring i opsætning af løsninger med relevante data, og det tilhørende opsætningsværktøj, GMGIS Converter gør det nemt for brugeren, at vedligholde data og opsætning. Når data ændres i GIS løsningen/databasen på kontoret opdateres Ipad (GMGIS) automatisk.
 
Her ses temavalget til venstre i billedet og man kan nemt klikke relevante data af og på kortet.
 
 
Vedhjælp af tegneværktøjet øverst i den grå bjælke og beredskabsikonerne, indtagnes operationsområdet let og hurtigt.
 
 
Blot ved et tastetryk, tages et billede af området og der klargøres en mail, således at man nemt kan fremsende en mail til relevante samarbejdspartnere.
 
GEOGRAF A/S | CVR: 10418488 | Hejrevang 8, 3450 Allerød  | Tlf.: 4816 6700