Vi søger ny medarbejder

2018-08-03 12:00
Softwareudvikler, nyuddannet eller praktikant, til udvikling og vedligeholdelse af GIS-løsninger i C# .Net søges til mindre IT-softwarevirksomhed.
GEOGRAF A/S, Nordsjælland (Allerød).

Vi er pt. 5 dedikerede kollegaer som arbejder med softwareudvikling, vedligeholdelse, kundesupport og salg af GIS (Geografiske Informations Systemer) og geografiske apps til Android og IOS. Projekterne spænder fra helt små løsninger til større avancerede digitale kortløsninger over EL-ledningsnettet. Vi er også Pitney Bowes businesspartner hvor vi forhandler MapInfo, et af verdens førende GIS software.

Mulige projekter og opgaver:

- Vedligeholdelse- og videreudvikling af geografiske apps. Vi udvikler primært i C#.
- Oplæring i og vedligeholdelse af GEOGRAF´s egen WebGIS-løsning baseret på MapGuide
- Vedligeholdelse og videreudvikling af vores byggesagssystem.
- Deltage i vores fælles helpdesk/kundesupport.
- Dokumentation etc.

Om dig og dine kvalifikationer

- Du har erfaring med flere af følgende områder: .Net, C#, Visual Studio, JavaScript, SVN / GIT, Databaser, (primært MS SQL Server) og SQL Scripts.
- Af ”nice to have” erfaring: Webservices, Kort/GIS/WMS/WFS, MapInfo, MapGuide, Grafik/Ikoner, Oracle databaser, Udvikling af Apps til iOS og Android og Xamarin.
- Har du erfaring med serveropsætning og diverse drift og kundesupport fra helpdesk funktion eller lign. Er det et plus.
- Imødekommende, løsningsorienteret og kreativ. Alt kan løses, vi skal bare finde måden.
- Du taler og skriver flydende dansk.
- Du er nyuddannet eller ønsker en praktikplads.

Vi tilbyder:

- Læring efter ”learning by doing” princippet. Men du støttes naturligvis af hele teamet og især vores software konsulent, som vil være din daglige samarbejdspartner.
- En rigtig god arbejdsplads i en veldrevet virksomhed.
- Et åbent, humørfyldt og innovativt miljø med kort vej fra ide til handling.
- Stor frihed og mulighed for at udvikle sig og afprøve nye ting.
- Sundhedsforsikring og frokostordning

Hvis du synes stillingen lyder som noget for dig, så skynd dig at sende en ansøgning til vores markedschef Hans Benn, hb@geograf.dk. Stillingen ønskes besat hurtigst muligt.
Du kan se lidt mere om os på www.geograf.dk, og har du yderligere spørgsmål er du naturligvis velkommen til at ringe på 48 16 67 07 eller mobil 71 70 67 60.
GEOGRAF A/S | CVR: 10418488 | Hejrevang 8, 3450 Allerød  | Tlf.: 4816 6700